A telefonos követeléskezelés során a jogi környezet változásait folyamatosan szem előtt tartó, szakmailag kifogástalanul felkészült, több éves tapasztalattal rendelkező operátoraink veszik fel a kapcsolatot megbízóink ügyfeleivel, pontos és korrekt tájékoztatást nyújtva a kintlévőségek részleteiről, ösztönözve a tartozások mielőbbi kiegyenlítését. Alap esetben az egyösszegű tartozásrendezésre szólítjuk fel az elmaradással rendelkező ügyfeleket, de megbízóink kérésének eleget téve részletfizetési megállapodások megkötésében is közreműködünk. Ezen esetekben folyamatos, a részletfizetés esedékességét megelőző megkeresésekkel is felhívjuk az ügyfelek figyelmét a részletek pontos és határidőre való beérkezésére. A telefonos követeléskezelésünk során is a vonatkozó jogszabályok, a pénzügyi szolgáltatásokból származó követelésekre vonatkozó PSZÁF (az MNB jogelődje) ajánlása alapján járunk el.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Best Debt Management Kft.

 

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 81. IV. emelet

E-mail: info@bestdebtmanagement.hu

 

 

Cégjegyzékszám: 01-09-293076

Adószám: 23134102-2-41

HIRDETMÉNY

A Best Debt Management Kft. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében munkatársaink függő ügynöki tevékenységet végeznek, mely során a Megbízók nevében és javára járnak el, érdekeiket képviselik. A függő ügynöki tevékenységek tekintetében cégünk felett a felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank végzi, a felügyeleti nyilvántartásról az www.mnb.hu weboldalon tájékozódhatnak. Társaságunk a tevékenységért közvetítői díjazásban részesül.

 

 

A Best Debt Management Kft. ezúton kívánja tájékoztatni ügyfeleit, hogy az Magyar Nemzeti Bank ellenőrzése alá tartozó társaságokkal kötött megbízási szerződéseinek teljesítése során betartja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 14/2012. (XII.13) számú, a követeléskezelők számára a követeléskezelési gyakorlatuk során elvárt fogyasztóvédelmi elvekről szóló ajánlását.