A személyes felkeresés keretében az ország egész területét lefedő, személyes felkereső hálózatunk segítségével gyorsan és hatékonyan vagyunk képesek kapcsolatba lépni az ügyfelekkel. Munkatársaink a Megbízóink igényeihez igazodva állapodnak meg az ügyfelekkel a követelés rendezésében, részletfizetési megállapodásokat készítenek elő, a tartozás elismerését bizonyító dokumentumokat szereznek be, részt vesznek a tartozások alternatív rendezésének elősegítésében, szükség esetén pedig tanácsadás formájában segítik a tartozásrendezést. A személyes felkereséssel kombinált követeléskezelési folyamatainkat minden esetben úgy alakítjuk ki, hogy a gyors, az ügyfelek felé kellő nyomatékkal bíró személyes kapcsolatfelvételt, minden esetben a kezelési idő végéig fenntartott telefonos és adminisztratív kapcsolattartás is kövesse, ezért az előbb felsorolt követeléskezelési technikákat kombináltan, egymást kiegészítve, összetett követeléskezelési folyamatokba rendezve alkalmazzuk.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Best Debt Management Kft.

 

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 81. IV. emelet

E-mail: info@bestdebtmanagement.hu

 

 

Cégjegyzékszám: 01-09-293076

Adószám: 23134102-2-41

HIRDETMÉNY

A Best Debt Management Kft. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében munkatársaink függő ügynöki tevékenységet végeznek, mely során a Megbízók nevében és javára járnak el, érdekeiket képviselik. A függő ügynöki tevékenységek tekintetében cégünk felett a felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank végzi, a felügyeleti nyilvántartásról az www.mnb.hu weboldalon tájékozódhatnak. Társaságunk a tevékenységért közvetítői díjazásban részesül.

 

 

A Best Debt Management Kft. ezúton kívánja tájékoztatni ügyfeleit, hogy az Magyar Nemzeti Bank ellenőrzése alá tartozó társaságokkal kötött megbízási szerződéseinek teljesítése során betartja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 14/2012. (XII.13) számú, a követeléskezelők számára a követeléskezelési gyakorlatuk során elvárt fogyasztóvédelmi elvekről szóló ajánlását.