Cégünk országos lefedettségű személyes felkereső hálózatának segítségével ügyfél-azonosítási és adatfrissítési tevékenység keretében végezzük megbízóink ügyfelei tekintetében a rendelkezésre álló ügyféladatok részben vagy egészben történő frissítését személyes felkeresés útján. Ezen felkeresések alkalmával egyeztetjük az ügyfelek személyes adatai, valamint elérhetőségeit (lakcím, levelezési cím, elektronikus elérhetőségek, telefonszámok), hogy megbízóink az általunk felvett friss információk birtokában tudják tájékoztatni ügyfeleiket. Pénzügyi szolgáltatók megbízásából a hitelkihelyezést megelőzően is végzünk ügyfél-azonosítást, mely azonosítás során az ügyfelek személyes adatait, valamint személyes okmányainak eredetiségét, érvényességét is ellenőrizzük.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Best Debt Management Kft.

 

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 81. IV. emelet

E-mail: info@bestdebtmanagement.hu

 

 

Cégjegyzékszám: 01-09-293076

Adószám: 23134102-2-41

HIRDETMÉNY

A Best Debt Management Kft. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében munkatársaink függő ügynöki tevékenységet végeznek, mely során a Megbízók nevében és javára járnak el, érdekeiket képviselik. A függő ügynöki tevékenységek tekintetében cégünk felett a felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank végzi, a felügyeleti nyilvántartásról az www.mnb.hu weboldalon tájékozódhatnak. Társaságunk a tevékenységért közvetítői díjazásban részesül.

 

 

A Best Debt Management Kft. ezúton kívánja tájékoztatni ügyfeleit, hogy az Magyar Nemzeti Bank ellenőrzése alá tartozó társaságokkal kötött megbízási szerződéseinek teljesítése során betartja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 14/2012. (XII.13) számú, a követeléskezelők számára a követeléskezelési gyakorlatuk során elvárt fogyasztóvédelmi elvekről szóló ajánlását.