ELÉRHETŐSÉGEINK

Best Debt Management Kft.

 

Székhely: 1056 Budapest, Váci utca 81. IV. emelet

E-mail: info@bestdebtmanagement.hu

 

 

Cégjegyzékszám: 01-09-293076

Adószám: 23134102-2-41

Cégünk a követeléskezelési tevékenységein felül, a telefonon történő értékesítésben is kimagasló eredményeket szerez, melyet szakmailag felkészült értékesítő kollégáink segítségével érünk el.

Értékesítési és ahhoz kapcsolódó tevékenységeink:

Telemarketing

Telefonos kutatás

Közreműködés hitel és kölcsönszerződés megkötésében/átkötésében

Biztosítás közvetítés

Időpont egyeztetés

Személyes ügyfélszolgálat (ügyfél-azonosítás)

Adósság rendezési szolgáltatás (alternatív adósság rendezési lehetőségek kiajánlása)

Álláspontunk szerint az értékesítésnek két fontos pillére van. Az egyik a kommunikáció, amelyet oktatással, ellenőrzéssel, valamint megfelelő motivációs rendszerrel folyamatosan magas színvonalon lehet tartani. A másik fontos pillér pedig az elérés – elérés nélkül nincsen értékesítés. Cégünk erre a tényezőre is legalább olyan nagy hangsúlyt fektet, mint a megfelelő kommunikációra. A Megbízói jóváhagyás esetén kapcsolatteremtő SMS-ekkel is kiegészítjük egy 4-5 alkalommal telefonon keresett ügyfél elérési riportját. Az elérési folyamatunk első híváscsoportjában alkalmazzuk az úgynevezett 3x3-as szabályt, amely annyit tesz, hogy az ügyfelet legalább 3 alkalommal, 3 különböző napszakban keressük meg.

Cégcsoportunk a korábbi partnereink értékesítési igényeihez igazítva alakította ki a fenti tevékenységek ellátására szükséges rendszereket, folyamatokat, amit eredményesen alkalmaz több új értékesítési megbízása során is.

 

 

HIRDETMÉNY

A Best Debt Management Kft. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében munkatársaink függő ügynöki tevékenységet végeznek, mely során a Megbízók nevében és javára járnak el, érdekeiket képviselik. A függő ügynöki tevékenységek tekintetében cégünk felett a felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank végzi, a felügyeleti nyilvántartásról az www.mnb.hu weboldalon tájékozódhatnak. Társaságunk a tevékenységért közvetítői díjazásban részesül.

 

 

A Best Debt Management Kft. ezúton kívánja tájékoztatni ügyfeleit, hogy az Magyar Nemzeti Bank ellenőrzése alá tartozó társaságokkal kötött megbízási szerződéseinek teljesítése során betartja a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete elnökének 14/2012. (XII.13) számú, a követeléskezelők számára a követeléskezelési gyakorlatuk során elvárt fogyasztóvédelmi elvekről szóló ajánlását.